نکات جالبی که درباره مربا به و این میوه خوشمزه نمیدانید!
1402/11/10با آموزش 5 مدل دسر با مربا توت فرنگی آشنا شوید
1402/11/10از سادهترین غذاهای خوشمزهای که میتوان بهراحتی در خانه درست کرد، ماکارونی است. طرز تهیه ماکارونی بسیار ساده بوده و زمان زیادی را از شما نمیگیرد. معمولا در زمانهایی که میخواهید بهسرعت غذایی را در کمترین زمان آماده کنید یا برای انتخاب غذایی که همهی اعضای خانواده آن را دوست دارند، به چالش خوردهاید، ماکارونی بهترین گزینه است.
حداکثر زمان پخت ماکارونی 20 دقیقه تا نیم ساعت است؛ به شرط آنکه کنسرو سس ماکارونی در اختیار داشته باشید. درغیراینصورت باید حداقل یک ساعت و نیم را برای آماده کردن این غذا در نظر بگیرید. غذایی که رنگی زیبا و جذاب را به سفره شما میبخشد. برای آشنایی با دستورپخت ماکارونی ساده چند دقیقه با صفحه ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه ماکارونی با کنسرو سس ماکارونی
- ماکارونی ساده یا فرمی: یک بسته
- سیبزمینی: یک عدد
- نمک و زردچوبه: به میزان لازم
- کنسرو سس ماکارونی: یک عدد
کنسرو سس ماکارونی به دلیل دارا بودن مواد اولیه اسپاگتی که شامل گوشت چرخکرده یا سویا، نمک و فلفل و ادویه، رب گوجهفرنگی و طعمدهندههای مجاز است، به خودیخود طعم خوبی دارد که متناسب با ذائقه بسیاری از افراد بوده و تنها با افزودن آن به ماکارونی پختهشده، میتوان یک غذای خوشمزه را بهراحتی آماده کرد. اما اگر به طعمهای بیشتری در ماکارونی علاقه دارید و میخواهید مواد مغذی دیگری را هم به کنسرو سس ماکارونی اضافه کنید، میتوانید به آن قارچ، هویج، فلفل دلمهای رنگی، کدو، نخودفرنگی و ذرت هم بیفزایید. به این صورت که همهی این مواد را پس از آنکه خوب شُستید، خرد کنید و به ترتیبِ سختی سبزیجات آنها در مقداری روغن تفت دهید تا رنگشان تغییر کرده و نیمپز شوند. سپس یک کنسرو سس ماکارونی را که از قبل به مدت 20 دقیقه جوشاندهاید، به مواد اضافه کنید و بعد از کمی مخلوط کردن، اجازه دهید تا مدت کوتاهی با یکدیگر بپزند.
اگر زمان کافی ندارید، میتوانید از کنسرو مخلوط سبزیجات اصالت، کنسرو نخودفرنگی یا کنسرو ذرت اصالت نیز استفاده کنید؛ در این صورت لازم نیست زمان زیادی را برای پختتن سبزیجات منتظر بمانید. سپس از روی حرارت بردارید و کناری قرار دهید.
در مرحله دوم به سراغ پخت ماکارونی بروید. یک قابلمه متناسب با حجم ماکارونی را از آبپز کرده روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس ماکارونی را به شکل کامل یا با دونیم کردن از وسط، داخل آب جوش بریزید. مقداری نمک و روغن مایع به محتوای قابلمه بیفزایید. این ترفند موجب میشود تا رشتههای ماکارونی به یکدیگر نچسبند.
کمی منتظر بمانید و بعد از 10 دقیقه یا به مدتزمانی که تشخیص دادهاید که ماکارونی نرم شده است، آنها را داخل سبد یا آبکش ریخته و کمی آب خنک روی آن بریزید.
سیبزمینی را شسته، پوست گرفته و به قسمتهای باریک برش بزنید. ته ظرف موردنظر را کمی روغن مایع بریزید و صبر کنید تا داغ شود. سپس برشهای سیبزمینی را در کف ظرف بچینید و بعد به شکل لایهلایه ماکارونی و سس ماکارونی که از قبل آماده کردهاید را درون قابلمه ریخته و با هم مخلوط کنید. به اندازهای مخلوط کنید که سیبزمینیها از کف ظرف حرکت نکنند!
دمکنی را روی قابلمه قرار داده و به مدت نیم ساعت تا 40 دقیقه صبر کنید تا دم بکشد. پس از آن در ظرف موردنظر بریزید و آن را با تکههای برگ نعنا تزئین کنید و برای چاشنی در کنار آن زیتون و خیارشور اصالت قرار دهید.
اگر به مطالعه بیشتر علاقه دارید: «با کنسرو ذرت چی درست کنیم؟»
نکات لازم در پخت ماکارونی در صورت در دسترس نبودن کنسرو سس ماکارونی:
- اگر در سس ماکارونی از سویا استفاده میکنید، در نظر داشته باشدید که مزهی خامی سویا بهراحتی از بین نمیرود؛ باید برای مزهدار کردن آن به مقدار کافی نمک و ادویه به آن بیفزایید و اجازه دهید تا مدتزمانی با یکدیگر بپزند که به طعم یکدستی برسند.
- رب گوجهفرنگی را باید در زمانی به سس ماکارونی بیفزایید که فرصت سرخ شدن داشته باشد و مزهی خامی آن از بین برود. البته بعضی از افراد قبل از افزودن رب گوجهفرنگی به مواد، آن را در ظرفی جداگانه در روغن مایع سرخ میکنند و بعد به مواد میافزایند.
- بسته به ذائقه خود یا اطرافیان میتوانید سوسیس را هم خرد کرده و پس از سرخ کردن به سس ماکارونی اضافه کنید و بگذارید تا همراه با باقی مواد بپزند.
- برای داشتن ماکارونی خوشمزهتر و چربتر، قبل از آنکه دم بکشد، روی آن را پنیر پیتزا بریزید و بعد دمکنی را روی قابلمه قرار دهید.
- اگر به تهدیگ ماکارونی بیشتر از خود آن علاقه دارید و میخواهید حجم بیشتری تهدیگ داشته باشید، از ماهیتابههای بزرگ و دردار برای دم دادن ماکارونی استفاده کنید.
- به جای سیبزمینی از نان، خودِ رشتههای ماکارونی یا کاهو استفاده کنید. پاشیدن کمی کنجد در انتهای ظرف نیز به خوشمزگی و زیبایی تهدیگ شما کمک میکند.
- درصورتیکه از قابلمهای استفاده میکنید که تفلون نیست و امکان چسبیدن تهدیگ وجود دارد، میتوانید پیش از ریختن سس ماکارونی و رشتههای ماکارونی، به میزان بیشتری روغن در کف ظرف بریزید، اجازه دهید بهخوبی داغ داغ شود و بعد سیبزمینی یا نان را روی آن بریزید. پس از دم کشیدن نیز در یک ظرف پر از آب سرد قرار دهید تا شوک حاصل از تغییر دما، موجب شود تهدیگ بهسادگی از کف قابلمه جدا گردد. همچنین میتوانید درِ قابلمه را روی آن قرار دهید و صبر کنید تا با کمی عرق کردن، نهدیگ ماکارونی راحت کنده شود.
اگر حس کردید که ماکارونی دم کشیده ولی تهدیگ شما آنگونه که باید سرخ نشده، چند دقیقه پیش از دم کشیدن، شعله را زیاد کنید.
لذت یک آشپزی ساده با کنسرو سس ماکارونی
ماکارونی از محبوبترین غذاهایی است که هرچند در میان کودکان پرطرفدارتر است اما بزرگترها هم به آن علاقه خاصی دارند و کمتر کسی را میتوان پیدا کرد که به پیشنهاد ماکارونی جواب رد دهد!
بهویژه برای کودکان که ممکن است هر مادهای را دوست نداشته باشند، با پنهان کردن سبزیجات و مواد مختلف در سس ماکارونی بهصورت رندهشده یا ریز خردشده، میتوان آنها را از خواص مغذی آن مواد بهرهمند کرد.
پخت ماکارونی با استفاده از کنسرو سس ماکارونی که از سویا تهیه شده باشد نیز برای افرادی که گیاهخوار هستند، بسیار مناسب و خوشخوراک است. اگر تلاش کنید که محصولات درجه یک بهخصوص محصولات اصالت را که از مواداولیه با کیفیت در تهیه کنسروهای خود استفاده میکند، در تهیه غذاهای خود بهکار ببرید، مطمئن میشوید که غذایی خوشمزه خواهید داشت که لبخند رضایت را در چهره اعضای خانواده و دوستان خود نیز خواهید دید.
همچنین در کنار غذاهای خود میتوانید زیتون، خیارشور، انواع شورها و ترشیهای اصالت را قرار دهید و طعم بینظیر آنها در کنار غذاهای خوشمزه، ماندگارتر کنید. برای اطلاع از دیگر محصولات، به وب سایت اصالت مراجعه کنید.