فواید و خواص تند خوری برای بدن کدامند؟
1401/05/26با فواید زیتون برای لاغری آشنا شوید!
1401/10/26تابستان امسال شاهد برگزاری اولین چالش تند خوری در ایران با شعار تندباش بودیم. این مسابقه که با حمایت صنایع غذایی اصالت برگزار شده بود، تعداد زیادی از داوطلبین از سراسر ایران شرکت کردند. برای شرکت در این چالش، شرکتکنندگان ابتدا باید فرم ثبت نام را پر میکردند و سپس فیلم خوردن سس تند اصالت (۲۰۰ گرمی) را آپلود میکردند. مشروط بر اینکه پلمپ سس تند اصالت را جلوی دوربین باز کرده و محتویات آن را تنها در عرض ۳۰ ثانیه میخوردند. بدین ترتیب کارت سبز ورود به مسابقه تند خوری اصالت را دریافت میکردند.
مسابقه تند خوری که قبل از این به صورت رسمی از سمت هیچ اسپانسری در ایران برگزار نشده بود، برای اولین بار با حمایت صنایع غذایی اصالت، با هدف ترویج تند خوری در ایران به سبب مزایای خاص این سبزی مفید و همچنین برگزاری کمپین تبلیغاتی اصالت برگزار شد.
آنچه در چالش سس تند خوری اصالت گذشت…
چالش داغ اصالت که تنها برای افراد تند خور، نه عموم مردم طراحی شده بود، شرط سنی داشت. صرفا افرادی میتوانستند در این چالش شرکت کنند که آستانه تحمل بالایی در خوردن انواع سس تند و فلفل های تند داشتند.
صنایع غذایی اصالت که میزبان تند خورترین نفرات از سراسر ایران بود، در مرحله مقدماتی، شرکتکنندگان را در چهار مرحله به چالش کشیدند. تمامی مراحل با حضور ناظر و مجریان چالش، برگزار شد. البته حین برگزاری مسابقه، تیم اورژانس به همراه پزشک ناظر به منظور تامین سلامت شرکت کنندگان در محل حضور داشتند. پزشک اورژانس، قبل از شروع مسابقه شرایط جسمانی و سلامت تمامی شرکت کنندگان را ارزیابی کرده و سپس اجازه شرکت در چالش را صادر میکرد. همچنین در صورت اعلام انصراف شرکت کنندگان و کنارهگیری آنان از ادامه مسابقه، مجددا شرایط جسمانی ایشان از لحاظ ریسک سلامت را ارزیابی میکرد. در نهایت شش نفر به مرحله نهایی راه یافته و به رقابت پرداختند و عنوان تند خورترین فرد، شناسایی و برنده جایزه ویژه، یک دستگاه موتور کراس شد. همچنین رکورد با حضور ناظران کمیته رکورد ملی ایران ثبت شد که البته نام نفر برتر در کتاب رکورد داران ایران ۱۴۰۱ آورده خواهد شد.
نحوه برگزاری مسابقه و چالش تند اصالت چگونه بود؟
در چالش داغ برند اصالت، بنا به گفته داوران مسابقه، دو فاکتور تند خوردن (زمان خوردن فلفل تند) و آستانه تحمل تندی در نظر گرفته شده بود. شرکتکنندگان در این چالش، میبایست که تنها در حداکثر زمان ۳۰ ثانیه، فلفل تندی را که در اختیار داشتنند، میخوردند. فلفلهای انتخاب شده در این چالش، فلفل هالوپینو، فلفل جاماییکا بونت و فلفل هندی بودند که در هر مرحله مطابق با دستورالعمل مسابقه باید بدون نوشیدن آب و هر نوع مواد غذایی خورده میشدند.
داوران مسابقه تند خوری اصالت چه کسانی بودند؟
داورانی که به منظور داوری و اعلام نتیجه چالش از سوی صنایع غذایی اصالت انتخاب شده بودند، خانم زهره وطن خواه (قهرمان مسابقات رالی ایران)، آقای هادی رضایی (رئیس کمیته ثبت رکورد ملی ایران) و ایمان تیموریان (فود بلاگر و کارشناس مواد غذایی) بودند که حین برگزاری تمامی مراحل مسابقه حضور داشتند و با دقت و ریزبینی خاصی نفرات برتر هر مرحله را اعلام میکردند.
جایزه چالش سس تند اصالت چه بود؟
جوایز چالش داغ اصالت، علاوه بر موتور کراس قرمز رنگ که به رنگ انواع سس تند اصالت انتخاب شده بود، ثبت نام نفر اول و به عبارتی (رکورددار تند خوری در ایران) در کتابهای رکوردهای ملی ایران ۱۴۰۱ بود. جوایز این مسابقه که تلفیقی از انگیزه مادی و معنوی بود، باعث شد که شرکتکنندگان بسیاری از سراسر ایران از فواصل دور و نزدیک، روز جمعه هیجدهم شهریور ماه ۱۴۰۱ دور هم جمع شوند. افرادی که هم اهل هیجان بودند و هم از به چالش کشیدن خود لذت میبردند. برای نفرات دوم و سوم هم، سفر به کیش برای دو نفر و اهدای سبد محصولات غذایی اصالت، شامل آیتمهای انتخابی از بین انواع سس تند اصالت، انواع مربا اصالت، انواع شور اصالت، انواع عرقیات اصالت، انواع رب اصالت، کشک اصالت، انواع افشره اصالت، انواع ترشی اصالت و انواع کنسرو اصالت در نظر گرفته شده بود. البته به هر شش نفر شرکت کننده در فاینال مسابقه، دوره فاینال تندیس و پک محصولات اصالت اهدا شد.
شرکت کنندگان مسابقه تند خوری اصالت چه کسانی بودند؟
داوطلبان شرکت در مسابقه از بین زنان و مردانی انتخاب شده بودند که مدعی بودند میتوانند تندترین فلفلها و انواع سس تند اصالت و برندهای دیگر را در سریعترین زمان ممکن بخورند. فارغ از جنسیت، شرکتکنندگان در این چالش، شرط سنی داشتند. البته میبایست هر زمانی که توان ادامه چالش را نداشتند، اعلام کرده و از مسابقه صرف نظر میکردند.
نفرات برتر تندخوری صنایع غذایی اصالت چه کسانی بودند؟
بعد از برگزاری مسابقه و پشت سر گذاشتن چهار مرحله نفس گیر و هیجانی که با شوق و شور فراوان تماشاچیان همراه بود، سرانجام سه تن از تندخورترین افراد ایرانی مشخص شدند که به ترتیب نفر اول مسابقه تند خوری اصالت، آقای کورش اسکندری، نفر دوم مسابقه آقای امیر محمد رضا قدیری و نفر سوم مسابقه خانم مریم بهرامی صفت بودند.
جا دارد که در خطوط پایانی این مطالب از مدیران با درایت و مدبر اصالت و اعضای کمیته رکوردداران ملی ایران جهت برگزاری این چالش تشکر کنیم، چرا که چالش سس تند اصالت، اولین مسابقه تند خوری در ایران بود که به همت و همکاری مدیران صنایع غذایی اصالت با هدف ایجاد لحظاتی شاد و بررسی جایگاه محصولات اصالت در سبد غذایی ایرانیان و ثبت رکورد نفر برتر در کتاب رکوردداران ملی ایران برگزار شد. البته حضور تیم پزشکی در محل و تامین سلامت شرکت کنندگان از جمله مزایای این چالش بود که توسط تیم اجرایی برند اصالت برنامهریزی شده بود. باشد که زین پس شاهد رقم خوردن رویدادهای جالب و شاد دیگری در ایران و قطور شدن کتاب رکوردداران ملی ایران باشیم.
2 Comments
سلام من عارف هستم میخواهم. شرکت منم بلد نیستم
سلام به هم وطنان عزیز اصالت خیلی چالش خوبیه میخواهم. شرکت کنم