10 مزیت و خواص شگفت انگیز فلفل تند برای سلامتی
1401/05/12صنایع غذایی اصالت، برگزار کننده اولین چالش تند خوری در ایران
1401/06/28خواص تندخوری، یکی از موضوعات مورد بحث فلفل دوستان و طرفداران غذاهای تند است. استفاده از فلفل چیلی بهترین راه برای مزهدار کردن غذاهاست. استفاده از این سبزیجات کوچک آتشین در انواع سس تند، نه تنها غذاها را خوشمزهتر میکند، بلکه فواید بسیاری برای سلامتی بدن دارد.
اگر دوست دارید در مورد خواص فلفل تند و فواید آن برای سلامتی بیشتر بدانید، با ما از وب سایت برند اصالت همراه باشید.
فواید فلفل تند
انواع فلفل مانند فلفل چیلی، فلفل سیاه و… حاوی ترکیبی به نام کپسایسین هستند که باعث احساس سوزش و تندی در دهان میشوند. البته کپسایسین جدا از ایجاد تندی در دهان، خاصیت ضد درد نیز دارد. این ماده ذخایر P (یک انتقال دهنده عصبی که سیگنالهای درد را به مغز میفرستد) در بدن را کاهش داده و باعث از بین رفتن حس درد میشود.
[irp posts=”5472″ name=”انواع فلفل تند کدامند؟”]
به طور کلی کپسایسین موجود در انواع فلفل تند، خواص زیادی برای بدن دارد که شامل موارد زیر هستند:
فلفل سبز تند و لاغری (آیا فلفل باعث لاغری میشود؟)
یکی از فواید بسیار مهم خوردن انواع فلفل ( خواص تند خوری) برای بدن کاهش وزن است. مطابق با تحقیقات ارائه شده، استفاده مکرر از فلفل سیاه، فلفل سبز تند و سایر انواع فلفل تند به کاهش وزن کمک کرده و متابولیسم بدن را افزایش میدهد.
کپسایسین موجود در انواع غذاهای تند باعث افزایش دمای مرکزی بدن، افزایش متابولیسم و کمک به سوزاندن سریع کالری غذاها میشود. محققان ثابت کردهاند که استفاده از فلفل تند، متابولیسم بدن را تا ۵ درصد افزایش میدهد. البته مطالعات اخیر در مورد خواص فلفل قرمز مشخص کرده است که تمامی افراد بعد از خوردن غذاهای حاوی فلفل قرمز در مقایسه با غذاهای بدون فلفل، حدود ۷۵ کالری کمتر مصرف میکنند.
خواص فلفل تند و تند خوری برای افسردگی
مطابق با تحقیقات، مشخص شده که کپسایسین موجود در انواع غذاهای تند مانند اندورفین عمل میکند. بدن در پاسخ به تندی فلفل، اندورفینهایی مانند سروتونین تولید میکند که آن را با درد اشتباه میگیرد. این حالت باعث ایجاد احساس بهتر در بدن شده و خطر ابتلا به استرس و افسردگی را کاهش میدهد.
خواص فلفل سبز تند برای پیشگیری از سرطان
همانطور که در پاراگرافهای قبلی توضیح دادیم، کپسایسین به عنوان یک آنتی اکسیدان عمل کرده و از سلولهای بدن در برابر مولکولهای مضر به نام رادیکالهای آزاد که میتوانند باعث سرطان شوند، محافظت میکند.
خواص فلفل سیاه و فلفل قرمز برای پیشگیری از بیماری های قلبی
فلفل چیلی اثرات مضر لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) یا کلسترول بد را کاهش میدهد. کپسایسین موجود در انواع فلفل تند باعث جلوگیری و رفع التهاب بدن میشود. وجود التهاب در هر کدام از قسمتهای بدن باعث بروز مشکلات قلبی میشود.
محققان مطابق با شواهد عملی و تحقیقات در این زمینه، بر این باور هستند که ویتامین A و C موجود در انواع فلفل سبز تند باعث تقویت ماهیچههای دیواره قلب شده و تندی فلفل باعث افزایش گردش خون در بدن میشود. همه این عوامل با هم به کاهش فشار خون و بهبود سلامت قلب و عروق کمک میکنند.
خواص فلفل قرمز و تند خوری برای گوارش
کپسایسین موجود در انواع غذاها تند، باعث افزایش مایعات و آنزیمهای گوارشی شده و عمل هضم در معده را بهبود میبخشد.
افزایش مایعات گوارشی، باعث درمان اسهال و تسریع روند هضم در سیستم گوارشی میشود.
خواص فلفل قرمز و کاهش درد
کرمهای موضعی حاوی کپسایسین به عنوان یک مسکن عمل کرده و برای تسکین دردهای آرتریت یا نوروپاتیک استفاده میشوند.
تاثیر فلفل تند و تند خوری بر رحم (خواص فلفل برای زنان)
یکی از مهمترین خواص فلفل قرمز تسکین درد است. همانطور که پیشتر گفتیم، انواع فلفل تند حاوی ترکیبی به نام «کاپسایسین» است که ماده شیمیایی انتقال دهنده پیامهای درد را کاهش داده و پایانههای اعصاب را تحریم می کند. به همین دلیل نوعی مسکن برای کاهش دردهای قاعدگی به حساب میآ ید.
خواص فلفل تند سیاه برای اسپرم (خواص فلفل برای مردان)
فلفل سیاه دارای روی و منیزیم فراوانی ست که نقش مهمی در باروری مردان دارد. این مواد معدنی برای تولید هورمون جنسی در مردان حیاتی بوده و سطح تستوسترون خون را افزایش میدهد. مصرف فلفل تند سیاه در آقایان باعث افزایش غلظت و میزان اسپرم شده و حرکت اسپرم را تسریع میکند.
تاثیر فلفل سیاه بر تخمکگذاری (فلفل سیاه و تنبلی تخمدان)
از آنجایی که طبع فلفل تند سیاه گرم است، باعث افزایش قوای جنسی شده میشود. این ماده تولید هورمونها را در بدن بانوان افزایش داده و باعث بهبود روند قاعدگی و تخمگذاری میشود. در واقع تنبلی تخمدان را رفع کرده و باعث تخمک گذاری به موقع میشود.
خواص فلفل تند و تند خوری برای طول عمر
خوردن غذاهای تند باعث افزایش طول عمر در زنان و مردان میشود.
بر اساس تحقیقات انجام شده در سال ۲۰۱۵، خوردن غذاهای تند در یک وعده غذایی در شش یا هفت روز هفته تا ۱۴% میزان مرگ و میر را کاهش میدهد.
خواص فلفل تند برای از بین بردن باکتریها
مطابق با تحقیقات، مشخص شده که تند خوری و خوردن غذاهای ادویه دار، خاصیت ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی دارد. این بدان معنی است که خواص فلفل قرمز تند باعث کشته شدن باکتریهای مضر بدن میشود.
2 Comments
عه چه جالب
تشکر فراوان بابت اطلاعات مفید…